Нині Львів попрощається з трьома захисниками

Новини 13 Грудня, 2023 123

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Вічная память

Нині Львів попрощається з трьома захисниками

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛМР.

🕯️ Микола Дмитришин (18.12.1979-29.11.2023). Народився у селі Твіржа Львівської області. Навчався у школі-інтернаті спортивного профілю міста Львова. Згодом вступив до Державного професійно-технічного навчального закладу «Львівський професійний політехнічний ліцей». У мирний час працював у будівельній сфері. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 63-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України.

🕯️ Михайло Коструба (29.04.1972-10.12.2023) Львів’янин. Навчався у загальноосвітній школі №30. Спершу здобув професійно-технічну освіту у Львівському будівельному технікумі. Згодом вступив до Національного лісотехнічного університету України. Працював у будівельній сфері. Із перших днів війни, попри статус особи з інвалідністю, добровольцем став на захист держави від російських окупантів та виконував бойові завдання у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Брав участь в операціях із звільнення Херсонщини, також боровся із загарбниками на східному напрямку фронту.

🕯️ Костянтин Миронов (18.03.1970-06.11.2023) Львів’янин. Навчався у загальноосвітній школі №22 імені Василя Семеновича Стефаника. Згодом здобув вищу освіту на кафедрі Інституту хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка». Протягом 2014-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Повернувшись до цивільного життя, працював на кондитерській фабриці «Світоч». Після початку повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. 

Чин похорону захисників Михайла Коструби, Миколи Дмитришина та Костянтина Миронова розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Коментарі

Позначки: