Новий “зелений” політичний бренд привів до влади старі пихаті корумповані морди, – Роман Филипів (ВІДЕО)

Новини 01 Липня, 2020 550
Роман Филипів. Фото: "Четверта студія".

Роман Филипів. Фото: "Четверта студія".

Народний Рух України засудив політичні переслідування п’ятого президента України Петра Порошенка та добровольців: Це судилище і зведення рахунків недолугої влади

Володимир Зеленський і партія “Слуга народу” привела до влади старих пихатих корумпованих осіб. 

Про це під час прес-конференції-презентації позиції Народного Руху України щодо участі у місцевих виборах 2020 року заявив заступник голови крайової організації Руху Роман Филипів, пише Четверта студія.

“Новий політичний бренд зелених облич привів до влади старі пихаті корумповані морди”, – сказав Филипів.

За його словами, для більшості партій, які представлені на політичній мапі України є нормальною річчю брати участь у виборчих перегонах.

“У когось це – мотиви, диктовані спонсором політичної партії, у когось – це амбіції лідера, хтось проріс на ґрунті людської зневіри і розчарувань та під брендом нових зелених облич привів до влади старі пихаті корумповані морди”, – додав Филипів.

Він також закликав проукраїнські політичні сили об’єднуватись.

“Для Народного Руху України похід на вибори  – це дискусія, яка ведеться між сивочолими та молодими рухівцями. У центрі цієї дискусії є три основні аспекти. Перше – це роль в сучасному суспільстві Народного Руху України. Яка його роль сьогодні? Майже 30 років тому Народний Рух України, об’єднавши навколо себе людей, повів народ до незалежності. Пройшов час і ми сьогодні знову повинні об’єднати людей, аби захистити і відстояти цю незалежність. Друга річ – це концептуальні засади. Думаю, що сьогодні у владі повинні бути розумні, грамотні, професійні люди, але крім цього, вони повинні бути наділені патріотизмом, вони повинні бути виховані на національному фундаменті. Де, у якій політичні силі вони могти так виховатись? У тій, що існує лише один рік, чи у тій, де 3-4 покоління рухівці.

І третє – це люди. Народний Рух України – це не Филипів, не Корнат, не Дзядик, не Гагалюк. Народний Рух України – це народ України. Сьогодні багато говорять за об’єднання політичних сил. Так, ми за об’єднання, але на ідеалах Руху. Ми – за об’єднання, де у центрі будуть професійні, компетентні люди, ми – за об’єднання, щоб жодного голосу народ України ані не віддав за “зелених”, ані за промосковську колону – “Опозиційна платформу – за життя”, Шарія та іншу нечисть”, – наголосив Роман Филипів.

Филипів також наголосив, що Народний Рух України засуджує політичне переслідування п’ятого президента України Петра Порошенка.

“Ми вкотре як Народний Рух України засуджуємо політичні переслідування п’ятого президента України і добровольців. І те, що сьогодні буде відбуватись у Києві не має нічого спільного ні з правосуддям, ні з розвитком демократичного курсу України. Це судилище і це зведення особистих рахунків недолугої влади”, – наголосив політик.

Коментарі

Позначки: , , , , ,