Новий Розділ за крок від техногенної катастрофи регіонального масштабу, – міський голова

Новини 17 Жовтня, 2019 763

Скриншот відео

Новий Розділ за крок від техногенної катастрофи регіонального масштабу. Про це  16 жовтня заявив Андрій Мелешко, міський голова Нового Роздолу на брифінгу в стінах Верховної Ради.

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на «Розділля ТБ».

«Ситуація у нашому місті є вкрай складною. Ми за крок від техногенної аварії регіонального масштабу. Підприємство ПП «Гарант Енерго М», яке призначила АРМА управляти Новороздільською теплоцентраллю більше ніж півроку не виплачує працівникам заробітну платню. Крім того, керівництво даної компанії не спілкується з трудовим колективом, щоб вирішити дану проблему. Упродовж півроку місто абсолютно не готувалось до опалювального сезону, оскільки сама компанія перепродувалась шість раз. Попри це  є пряма відповідальність ПП «Гарант Енерго М».

Я прошу уряд та керівництво держави створити комісію з представників Кабміну та відповідних державницьких структур, яка б працювала у Новому Роздолі безпосередньо до моменту запуску тепла у місті», – заявив Андрій Мелешко.

Фото: Розділля ТБ

Як зазначається, у свою чергу, народний депутат Тарас Батенко звернувся із депутатським зверненням до Кабміну щодо недопущення зриву опалювального сезону у місті Новий Розділ.

Сьогодні в Сніданок з 1+1 говорили про питання теплопостачання всієї України та про проблеми Нового Роздолу. Стукаємо у всі двері!!!

Опубліковано Шалаєвом Анатолієм Вівторок, 15 жовтня 2019 р.

Відео: Сніданок 1+1

Коментарі

Позначки: , , , ,