Новий Розділ під час карантину залишився без гарячої води

Новини 10 Квітня, 2020 764

Ілюстрація: "1+1"

Виконавчий комітет Новороздільської міської ради, 8 квітня, ухвалив рішення про завершення опалювального сезону у місті. Водночас, на сайті Теплогаз тепло, яка є надавачем послуг централізованого теплопостачання та гарячого водопостачання зазначено, що «з припиненням опалення, у зв’язку з завершенням опалювального періоду, одночасно заплановано тимчасове припинення постачання гарячої води у зв’язку з виконанням планових гідравлічних випробувань».

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Розділля ТБ».

У коментарі редакції в.о. керівника Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ Роман Зубик зауважив, що дату відновлення подачі гарячої води буде додатково оприлюднено до громадськості вже найближчими днями.

Слід зауважити, що керівники ОСББ міста у соціальній мережі фейсбук розповсюдили заклик до діючої влади з проханням забезпечити гаряче водопостачання під час дії карантину. Зокрема, у повідомленні зазначено «від імені ОСББ та мешканців нашого будинку а також жителів нашого міста. Ми всі розуміємо що з понеділка буде виключено опалення для всього міста. Велике прохання не виключати гарячу воду на час карантину , адже не всі люди забезпеченні антисептиками. Тому просимо не позбавляти нас основного джерела дезінфекції, яке люди собі можуть дозволити».

 

Коментарі

Позначки: , , , ,