Новий міністр оборони уже вляпався у міжнародний скандал: нардеп Синютка вимагає спростування заяви або подачі у відставку

Новини 11 Березня, 2020 2 585

Новий міністр оборони вляпався у серйозний скандал

Обмовка по Фрейду або розкриті карти?

На представленні міністра оборони новопризначений міністр Таран свідомо чи підсвідомо озвучив заяву, яка йде всупереч окресленому стратегічному курсу країни. За його словами, як виявилось, адаптація ЗСУ до стандартів НАТО тепер НЕДОСЯЖНА мета, тепер наш намір – лише «забезпечення спроможності ЗСУ взаємодіяти з силами НАТО».

Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

“Невже Президент Зеленський схвалює і доручає чиновнику порушувати норми Конституції, де прописано наше прагнення до вступу в НАТО? Як МОЖНА доручати такому Міністру очолювати оборонну галузь країни, яка воює? Вважаю, що після озвучення програми дій і такого стратегічного бачення, цей чиновник має бути звільнений з посади, в іншому випадку порушення Конституції і відповідальність за слова «підлеглого» лягає персонально на Зеленського. Невже влада не розуміє, що таким заявами не лише підриває моральний дух серед військовослужбовців, а й ганьбить країну перед стратегічними партнерами. Шановний пане Міністре, негайно спростуйте цю заяву або подайте у відставку!”, – написав Синютка.

Обмовка по Фрейду або розкриті карти?На представленні Міністра оборони новопризначений Міністр Таран свідомо чи…

Опубліковано Олегом Синюткою Середа, 11 березня 2020 р.

Коментарі