Новий Львів окупували зграї щурів (ВІДЕО)

Новини 22 Серпня, 2020 3 577

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Городяни скаржаться на засилля щурів на вул. Тернопільській

У Львові мешканці вулиці Тернопільської (Новий Львів), скаржаться на засилля щурів біля сміттєвих майданчиків.  

Як пише “Четверта студія”, інформація про щурів на вулиці Тернопільській поширюється у соцмережах, де також додається відео з місця події.

“Тернопільська біля будинків 1а-1-2-2а, спуск на вул. Стуса. Зграї щурів живуть в щілинах стіни за смітниками. Прошу провести дератизацію!”,- повідомила на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ  Galina Pushkarova.

 

Щур на вул. Тернопільській, Новий Львів

Нещодавно ми писали про звернення мешканки Нового Львова, яка скаржилась на щурів в районі. Схоже, що проблема реально турбує багатьох мешканців.Сьогодні, 20 серпня у спільноті “Гаряча лінія міста Львова” львів’янка Galina Pushkarova опублікувала шокуюче відео, яке зняла неподалік будинків 1А, 1, 2 та 2А на вулиці Тернопільській. На кадрах видно, що з-під контейнера для пластику у шпарину в стіні хутко тікає величезний щур. “Вул. Тернопільська біля будинків 1а-1-2-2а, спуск на вул. Стуса. Зграї щурів живуть в щілинах стіни за смітниками. Прошу провести дератизацію!”У коментарях жінка додатково розповіла, що гризуни звикли життя на смітниках та не одразу тікають від людей!А чи бачили ви гризунів біля свого будинку?Відео: Galina Pushkarova#сихів #сихівмедіа

Опубліковано Сихів Медіа / Sykhiv Media Четвер, 20 серпня 2020 р.

“Нещодавно ми писали про звернення мешканки Нового Львова, яка скаржилась на щурів в районі. Схоже, що проблема реально турбує багатьох мешканців.  У спільноті “Гаряча лінія міста Львова” львів’янка Galina Pushkarova опублікувала шокуюче відео, яке зняла неподалік будинків 1А, 1, 2 та 2А на вулиці Тернопільській. На кадрах видно, що з-під контейнера для пластику у шпарину в стіні хутко тікає величезний щур.

“Вул. Тернопільська біля будинків 1а-1-2-2а, спуск на вул. Стуса. Зграї щурів живуть в щілинах стіни за смітниками. Прошу провести дератизацію!”

У коментарях жінка додатково розповіла, що гризуни звикли життя на смітниках та не одразу тікають від людей!”,- повідомляє “Сихів медіа” у ФБ.

Довідково. Новий Львів — місцевість та міська громада Сихівського району Львова, розташована між вулицями Василя Стуса, Дібровною, Івана Франка, Панаса Мирного.

Коментарі

Позначки: , , ,