Новояворівськ і надалі без гарячої води: “Нафтогаз тепло” просить погасити борги за комунальні послуги

Новини 12 Травня, 2021 107

На сьогодні борг складає майже 33 мільйони гривень

Опалювальний сезон завершився, а деякі споживачі так і не оплатили за надані послуги. Мільйонна заборгованість гальмує ремонтні роботи та підготовку мереж та ТЕЦ до нового опалювального сезону. Від цього можуть постраждати і ті містяни, які справно платять за отримане тепло та гарячу воду. На сьогодні борг складає майже 33 мільйони гривень.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Нафтогаз тепло.

Зокрема у Новому Роздолі – 22 751 813 млн грн, Новояворівську – 10 202 850 млн грн.

Така ситуація повинна перш за все занепокоїти самих містян, адже кошти, які недоотримало підприємство, могли б використати для покращення теплопостачання та відновлення подачі гарячої води.

“Ми розуміємо, що карантин вніс свої корективи у життя мешканців міст. У багатьох людей зменшилася платоспроможність. Але для тих, хто не має можливості сплачувати повну вартість діє програма державних субсидій, їх нарахування стало ще простішим. Цільові субсидії виділяють саме на підтримку споживачів.

«Нафтогаз Тепло» завжди йде назустріч містянам, але в межах закону. Якщо сума заборгованості надто велика, ми не зможемо зарадити ситуації. Закон чітко регулює відносини між підприємством та споживачем і не виконувати його компанія не має жодного права”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,