Нового керівника Галицької митниці підозрюють у контрабанді сигарет

Новини 27 Грудня, 2019 2 216
Нового керівника Галицької митниці підозрюю у контрабанді сигарет

Нового керівника Галицької митниці підозрюю у контрабанді сигарет

Сьогодні, 27 грудня 2019 року біля о 09 години ранку в пункті пропуску «Дяково» Закарпатської митниці правоохоронними органами була затримана фура марки “Рено” номер МІ580ЕХ/МІ5ЗОУН (словацька реєстрація) з вантажем кондитерські вироби (вафлі), яка пройшла митне оформлення для експорту («замитнена») на МП «Малехів». Про це пише “Четверта студія” посилаючись на “Корумповану митниця по-галицьки”.

Під час огляду даної вантажної машини у бокових стінках напівпричіпу було виявлено тютюнові вироби (цигарки) марки “МІМ5К” без акцизних марок у кількості близько 300 ящиків (150 000 сигарет). Очолює МП «Малехів» і водночас цигаркову контрабанду приплічник Володимира Цабака контрабандист Лецик Олег Петрович (був затриманий влітку 2018 року на хабарі за пропуск євроблях та вже в «Новій митниці» підозрюється ДБР у шахрайстві в особливо великих розмірах) разом з заступницею Роксоляною Качинською (донькою одіозного митника Руслана Ганця з МП «Грушів», який відповідає за збір «каси» для Цабака і доводить до білих бізнесменів «нові розцінки»).

З перевірених джерел відомо, що «Нову контрабанду» Володимир Цабак приїжджає контролювати особисто, перевіряючи як завантажуються фури на митні пости.

Коментарі

Позначки: ,