Нове керівництво поліції Львівщини почало «торгувати посадами», – активіст

Новини 04 Грудня, 2019 2 753

Фото: ФБ/Роман Верхоляк

Надійшла інформація із надійних джерел, що нове керівництво ГУНП у Львівській обл., почало масово “торгувати посадами”. На даний час під прицілом усі начальники відділів поліції Львівщини.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ Роман Верхоляк.

Скриншот ФБ

«Ну що ж друзі, от і дореформувались. Сьогодні до мене надійшла інформація із надійних джерел, що нове керівництво ГУНП у Львівській обл., почало масово “торгувати посадами”. На даний час під прицілом усі начальники відділів поліції Львівщини. В основному кандидати із Хмельницької області. Яких спочатку призначають на заступників а потім мають ставити керівниками , ця ж ситуація і стосуватиметься усього керівного складу ГУНП. Гадаю, що ще трохи і новий майдан розпочнуть працівники поліції Львівської області», – зазначається у дописі Романа Верхоляка.

Скриншот ФБ/”Варта-1!”

Керівник слідства області Наталія Харченко дає незаконні вказівки на колегії щодо НЕ внесення відомостей в ЄРДР! Мета: приховання злочинів і спотворення статистики і показників, створення удаваних «успіхів» її керівництва. Для довідки: Відповідно до ч. 1 ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, ЗОБОВ‘ЯЗАНИЙ внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування.На відео дише звук так як не вдалося зняти відео

Опубліковано Petro Vartovyj Вівторок, 3 грудня 2019 р.

Аудіо

Скриншот ФБ

Коментарі

Позначки: ,