Ноу-хау: у Львівській облраді проводитимуть виїзні засідання комісії Козловського

Новини 30 Листопада, 2021 203

Фото Твоє місто

Засідання комісії Львівської обласної ради проводитимуться на виїзді.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал “Таємниці Ратуші”.

“Поки наш улюблений депутат Львівської обласної ради відпочиває на тропічних островах, маємо цікаву інформацію про очолювану ним комісію. Григорій Козловський не дуже радо сприйняв інформацію про усунення свого шнурка Тараса Чолія з посади першого заступника (до речі – унікальна посада у депутатських комісіях ЛОР). Як ми вже вам розповідали, рішення про усунення було прийнято на другому поверсі – керівництвом ЛОДА. Йти всупереч рішенню «зелених», а тим паче розпочинати конфлікт через Чолія, Григорій Козловський особливого бажання не виявив. Як то кажуть, гроші люблять тишу”, – йдеться у повідомленні.

Зазнчається, “щоб зберегти формальний контроль над комісією (яку в силу його частої відсутності веде непідконтрольний йому заступник Тарас Подвірний), Григорій Петрович вирішив проводити засідання у себе на футбольній академії у Винниках”.

“Мабуть, це вперше в історії обласної ради, що депутати їздять на комісію, фактично, до голови додому. Тепер, кажуть, що такі засідання проводитимуть лише у перервах між відсутністю Козловського в Україні та лише на територіях підконтрольних йому підприємств. З нетерпінням чекаємо на наступне засідання у Винниківській тютюновій фабриці, приватному пологовому на Раппопорта ну і звісно, у світлі останніх подій, БДСМ-засідання у Grand-готелі”, – пише телеграм-канал.

Коментарі

Позначки: , , , ,