Нівелювання протесту: Нацкорпус у Львові вимагатиме відставки Єрмака

Новини 19 Травня, 2020 360

Помічник Зеленського зібрав представників ЗМІ, аби встановити авторів анонімних Telegram-каналів

20 травня о 14:00 навпроти будівлі Львівської обласної державної адміністрації Національний Корпус проведе акцію «Єрмак Стоп!».

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів – Львівську обласну організацію Національного корпусу.

“На наше переконання, голова Офісу Президенту сприяє просуванню антиукраїнських капітулянтських ініціатив та відкрито діє в інтересах Кремля. Яскравим прикладом стало підписання А. Єрмаком 11 березня в Мінську протоколу про створення так званої «Консультативної ради». Цим рішенням було фактично легітимізовано кремлівських маріонеток з «ЛДНР», яким надавався рівноправний з Україною статус суб’єкта перемовин. Водночас А. Єрмак скомпрометував себе через гучний корупційний скандал, пов’язаний з торгівлею посадами та іншими меркантильними зловживаннями, що яскраво відображені на оприлюднених в мережі записах Лероса.

Ми впевнені, що А. Єрмак мав залишити свою посаду після акту державної зради в Мінську і корупційного скандалу. Але він дотепер залишається керувати ОП. При цьому Єрмак регулярно виходить за межі посадових функцій, втручаючись у сфери поза своєю компетенцією: від зовнішньої політики до управління регіонами і навіть царини культури. Така ситуація є абсолютно ненормальною з правової точки зору.

Тож, ми вимагаємо негайної відставки А. Єрмака з посади голови Офісу Президента. У вищих ешелонах влади не місце зрадникам і корупціонерам!

Організатор: Львівська обласна організація Національного Корпусу

Місце: Львівська обласна адміністрація

Час: 14:00”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,