Ніколи не використовував і не буду використовувати рейтинги для маніпуляцій думкою громади міста Львова, – Синютка

Новини 14 Січня, 2020 204
Олег Синютка

Олег Синютка

Народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка закликав журналістів, дотичних до чинного мера Львова Андрія Садового, не видавати своїх “страхів” щодо можливості балотування екс-голови Львівської ОДА на посаду міського голови міста Львова.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Фейсбуці, пише Четверта студія.

“Львівська політика така львівська політика. Сайт Захід.нет, який дотичний до чинного мера Львова, для чогось опублікував якісь сумнівні рейтинги кандидатів на посаду міського голови Львова, в якому я фігурую як переможець. Можливо, таким чином Андрій Садовий відчуває в мені конкурента і загрозу його багаторічному правлінню і хоче сформувати мій образ як замовника фейкових рейтингів? Хочу запевнити Андрія Івановича і його оточення, що я ніколи не використовував і не буду використовувати спекулятивні рейтинги для здобуття цілей, у тому числі для маніпуляцій думкою громади міста”, – написав Синютка.

Львівська політика така львівська політика.Сайт Захід.нет, який дотичний до чинного мера Львова, для чогось…

Опубліковано Олегом Синюткою Вівторок, 14 січня 2020 р.

Він також відзначив, що “з командою робили багато, щоб політична сила Європейська Солідарність, яку я маю честь представляти в Парламенті, отримала підтримку львів‘ян”.

“Тому ми і надалі будемо працею здобувати результат і прихильність львів‘ян, а не пустослів’ям і не за рахунок фейкових рейтингів чи обливанням брудом конкурента. Зрештою, зараз я є народним депутатом і працюю в Парламенті, вболіваю за розвиток країни, області та міста, і це основне моє завдання сьогодні. Не видавайте свої «страхи» стосовно можливості мого балотування на посаду міського голови Львова”, – написав Синютка у Фейсбуці.

Нагадаємо, учора, 13 січня, ввечері на сайті Захід.нет з’явилась публікація із аналізом матеріалу щодо проведення опитування львів’ян на зупинках громадського транспорту у Львові.

Коментарі

Позначки: , , , ,