“Незаконні формування оглядають в центрі української столиці особисті речі громадян”, – Ірина Геращенко

Новини 04 Листопада, 2017 35

Ірина Геращенко

Перший віце-спікер парламенту твердить, що представники наметового табору примусово оглядали речі відвідувачів Верховної Ради

Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко твердить, що представники наметового табору примусово оглядали особисті речі відвідувачів парламенту.

Про це політик написала у Facebook.

“Кілька представників неурядових організацій і просто громадян, що приходили на зустріч до мене у ВР, поскаржилися, що їх особисті речі й сумочки примусово оглядали невідомі люди в балаклавах у влаштованому біля ВР самозбудованому вольєрі. Це неприпустимо. І є серйозним порушенням закону, на який має реагувати Нацполіція”, – пише Геращенко.

За її словами, “по суті, незаконні формування оглядають в центрі української столиці особисті речі громадян”.

“Готую офіційний запит в Нацполіцію”, – наголосила Ірина Геращенко.

Вона звернулася до політиків і лідерів політсил, які закликали людей зібратися, докласти зусиль, аби вийти з ситуації та “припинити цей безлад і знущання над Маріїнським парком”.

“Негоже лідерам і тим, хто претендує на нове лідерство, займати страусячу позицію, відмежуватися від поразки й набрати води в вуста, мовчати, коли члени твоєї фракції чи твої вчорашні соратники по спільній акції тероризують Київ і киян”, – зазначила віце-спікер.

Ілюстрація: Kherson.life

Коментарі

Позначки: ,