Невідомі закидали камінням два поїзди «Укрзалізниці»: є постраждалі

Новини 29 Жовтня, 2020 317

Фото ілюстративне Джерело: скриншот відео "Варта 1"

Невідомі особи закидали камінням регіональний поїзд на Черкащині та вантажний локомотив на Київщині

На Київщині, на зупинній платформі Тарасівка перегону Боярка—Вишневе, під час прямування вантажного поїзда сторонній чоловік кинув каміння у лобове скло електровоза та пробив його. У помічника машиніста травмовано руку.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Магістраль».

Як повідомляється, ввечері, 27 жовтня, залізничники зафіксували одразу два випадки незаконного втручання у роботу залізниці — на Черкащині та Київщині. Невідомі особи кидали каміння в поїзди під час їхнього прямування. Кількість таких випадків вандалізму, на жаль, зазвичай збільшується під час шкільних канікул.

Так, о 20:45 машиніст поїзда № 810 ім. Т. Шевченка—Черкаси під час прямування через зупинну платформу Степанки допустив наїзд на камінці невеликого розміру, накладені сторонніми особами на залізничну колію. Після прослідування платформи провідниця виявила розбиті камінням два вікна в одному з вагонів поїзда. Також під час огляду поїзда були виявлені зовнішні пошкодження на першому вагоні через попадання каміння в кузов. На щастя, ніхто з пасажирів та залізничників не постраждав. За фактом вандалізму залізничники викликали працівників поліції, розглядається питання щодо відкриття провадження.

Інший випадок стався цього ж дня о 20:15 на Київщині, на зупинній платформі Тарасівка перегону Боярка—Вишневе, під час прямування вантажного поїзда. Сторонній чоловік кинув каміння у лобове скло електровоза та пробив його. У помічника машиніста травмовано руку. Про випадок залізничники повідомили  поліцію та воєнізовану охорону, обставини з’ясовуються.

«В Укрзалізниці попереджають, що подібні незаконні втручання в роботу залізниці є неприпустимими та небезпечними, адже можуть призвести до трагічних наслідків. Ці випадки мають бути розслідувані, а причетні особи — покарані відповідно до чинного законодавства. Залізничники вкотре застерігають громадян від вчинків вандалізму», – наголошується у  повідомленні.

Як раніше повідомлялося, поїзд “Львів – Москва” закидали камінням.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,