Небезпечний політ: у Львові літак повернувся назад одразу після зльоту

Новини 01 Жовтня, 2019 415

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Двоє пасажирів відмовилися від подальшого польоту

У Львові на невизначений час затримується виліт літака компанії Bukovyna.

Рейс BKV2095 вилетів за маршрутом Львів-Хургада о 12:31, та о 12:47 повернувся назад через проблеми з системою кондиціонування.

Про це повідомили у прес-службі аеропорту «Львів».

Як зазначається, наразі техніки усувають проблему, пасажири знаходяться в терміналі, двоє відмовились від подальшого польоту.

На даний момент час затримки не відомий.

Як повідомляє УНІАН, сьогодні в міжнародному аеропорту «Одеса» через сильний поривчастий вітер не змогли приземлитися 8 літаків.

Як повідомив  представник прес-служби аеропорту Олександр Дерев`янко, першим у вівторок не зміг приземлитися рейс авіакомпанії Turkish Airlines, борт якої летів в Одесу зі Стамбулу (Туреччина) і очікувався в 9.30.

«Літак не зміг приземлитися і пішов на аеродром в Кишинів. Також не зміг сісти борт АirBaltic, який слідував з Риги і вимушено приземлився в Борисполі», – повідомив Дерев`янко.

Також скасовано рейс з Шарм-ель-Шейха (Єгипет), київські рейси – з Борисполя і Жулян, а також з Відня (Австрія).

Скасовано вильоти з Одеси на Ригу і Стамбул, затримується рейс з Мінська (Білорусь).

Водночас, як наголошується, вдалося благополучно приземлитися літакам зі Стамбула (13.00), а пізніше – з Варшави (Польща) та Дубая (ОАЕ).

«Проблеми пов`язані з поривчастим сильним вітром. За прогнозами синоптиків, погода має стабілізуватися в найближчі кілька годин», – сказав Дерев`янко.

 

Коментарі

Позначки: , , ,