Не занесли: Виконком Садового відмовив у будівництві офісу та складу

Новини 01 Вересня, 2023 168

У Львові обмежать доступ до чиновників Садового, фото із ФБ Москаленка

В управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради зазначили, що у цьому випадку також є часткова невідповідність містобудівної документації

Виконавчий комітет Львівської міськради відмовив у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію будівлі під офіси на вулиці Хлібній, 1 у Львові та на будівництво складу в Малехові.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Виконком відмовив обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Хлібна-1» у внесенні змін до містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію незавершеного об’єкта будівництва на вулиці Хлібній,1 з розширенням за рахунок надбудови під офісну будівлю.

Як пояснили в управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради, у цьому проекті перевищена висотність, що не відповідає містобудівним умовам.

Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, зазначила, що питання необхідно вивчити ретельніше через особливість мереж, які проходять у цьому місці.

«Там є ділянка Теплоенерго, і ця ситуація обтяжена нормативними документами, необхідно це з’ясувати більш детально, тому я просила б це питання відкласти», – додала Ірина Маруняк.

Також виконавчий комітет Львівської міськради відмовив у будівництві складу з адміністративно-побутовим корпусом на вул. Лесі Українки, 70 у селі Малехів Львівської міської територіальної громади.

В управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради зазначили, що у цьому випадку також є часткова невідповідність містобудівної документації.

Коментарі

Позначки: , ,