НАЗК виявило ознаки кримінального правопорушення в декларації нардепа Дубневича

Новини 14 Лютого, 2019 135

Ілюстрація з відкритих джерел

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки кримінального правопорушення в декларації народного депутата від ”Блоку Петра Порошенка” Богдана Дубневича та інших посадовців.

Як зазначається у повідомленні на сайті НАЗК, про виявлені ознаки кримінальних правопорушень було повідомлено правоохоронні органи, як це передбачено законом.

«Так, Національне агентство затвердило обґрунтовані висновки щодо народного депутата Дубневича Богдана Васильовича, депутата Соледарської міської ради Донецької області Пластуна Юрія Юрійовича, депутата Хмельницької обласної ради Гордійчука Андрія Андрійовича, депутата Житомирської міської ради Пидюри Сергія Михайловича, першого заступника прокурора Чернігівської області Балєва Юрія Олександровича та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради Бабського Андрія Анатолійовича.

Богдан Дубневич у декларації за 2016 рік не задекларував 7 власних земельних ділянок та одну ділянку дружини, а також не вказав вартість ще п’яти об’єктів – чотирьох квартир дружини та своєї земельної ділянки.

Крім того, депутат не задекларував корпоративні права дружини у чотирьох господарських товариствах, недостовірно вказав суму її доходу від здачі майна в оренду та не вказав суму отриманих ним дивідендів.

Загалом у декларації депутата встановлено недостовірні відомості на суму понад 2,8 млн грн, про що повідомлено Національне антикорупційне бюро», – інформують у відомстві.

 

Коментарі

Позначки: , ,