НАЗК моніторить дії першого заступника Садового Андрія Москаленка

Новини 14 Серпня, 2023 1 565

У Львові обмежать доступ до чиновників Садового, фото із ФБ Москаленка

Політичний двіж тижня. Огляд 58

Львівщина теж переживає велике політичне затишшя. Але це затишшя може завершитись дуже великим політичним штормом, який прогнозують під кінець літа не лише на вулиці Винниченка, але й на площі Ринок.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Аналітичний центр “POLITI.KO”.

Найближчим часом великі кадрові чистки, які ми уже спостерігаємо на загальноукраїнському рівні, можуть спуститись і на рівень регіональний. Перші їхні наслідки ми уже бачимо. Через “військкомівський процес” Львівщина попрощалась із обласним “військкомом” Олександром Тіщенком, який тепер може на повну насолоджуватись статусом депутата Львівської облради від партії “Слуга народу”. Достатньо несподівано сьогодні львівський політикум довідався про звільнення керівника обласного управління Державної міграційної служби Юрія Татомира. Про те, що звільнили усе керівництво Бюро економічної безпеки в Києві нагадувати не будемо, але це теж відчується на місцевому рівні.

Що далі? А далі може бути ще цікавіше. Просто констатуємо факти.

Минулого тижня в інфопростір була вкинута “новина” про відкрите кримінальне провадження проти Львівського міського голови Андрія Садового (відповідно до якого йому загрожує від 7 до 12 років).

НАЗК за поданням одного з депутатів Львівської міської ради таки розпочало моніторинг та контроль за першим заступником Садового Андрієм Москаленком через його підписи на рішеннях про виплати премій чиновникам Львівської міської ради.

Офіс президента Зеленського дуже незадоволений діяльністю начальника Львівської ОВА Максима Козицького через оголошені ним багатомільйонні тендери на незрозумілі ремонти і будівництва.

Офіс президента Зеленського дуже незадоволений діяльністю начальника Львівської ОВА Максима Козицького через оголошені ним багатомільйонні тендери на незрозумілі ремонти і будівництва.

А Львівська обласна рада знову залишилась без виконувача обовʼязків голови, адже чинний в.о. голови Юрій Холод разом із заступниками Максима Козицького несподівано вирушили у відрядження на прифронтові території.

Висновків не буде.

Спостерігаємо.

Коментарі

Позначки: , ,