Національна збірна боксерів провела на Львівщині заключне тренування перед молодіжним чемпіонатом світу

Новини 10 Квітня, 2021 82

бокс

Найближчим часом національна збірна України з боксу вирушить до Польщі, де з 13-го по 23-го квітня проходитиме світова першість серед найсильніших молодіжних збірних планети. Це перший боксерський турнір світового рівня під егідою Міжнародної боксерської асоціації, який проходитиме після початку пандемії.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Напередодні змагань команда провела навчально-тренувальний збір у Львові. Молоді боксери провели заключні тренувальні спаринги та іншу тренувальну роботу для набуття необхідних кондицій. Сьогодні побажати успіху спортсменам завітав керівник Управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

«Сподіваємось, що для боксерів Львів стане таким же фартовим, як для футболістів, адже національна збірна ще жодного разу не програвала у нашому місті, а приємні враження від перебування тут та продуктивних тренувань конвертуються в найвищі нагороди світових змагань», – зазначив Роман Хім‘як.

Навчально-тренувальний збір команда проходила під керівництвом старшого тренера чоловічої збірної України серед молоді Олега Кудінова та старшого тренера жіночої молодіжної збірної, львів’янина Романа Семенишина.

 

Коментарі

Позначки: ,