Наталія Іванченко очолила Львівський обласний лабораторний центр

Новини 09 Листопада, 2020 418

Наталія Тімко. Фото Четверта студія

Згідно із наказом Міністерства охорони здоров’я України №2361 від 19.10.2020, Іванченко Наталію Олександрівну призначено виконувачкою обов’язків генерального директора лабцентру.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА, пише “Четверта студія”.

Тим же наказом Міністерство охорони здоров’я ввело на заміну посади директора посаду генерального директора штатного розпису лабораторного центру.

«Насправді ця посада для мене великий виклик, і неймовірна честь водночас. COVID-19 не відступає, і мені випала можливість ще активніше долучитись до боротьби із ним. Найбільша цінність нашого лабораторного центру – це підготовлені фахівці. Лікарі і лаборанти. Їх робота, хоча і невидима на перший погляд, на сьогодні має вирішальне значення для багатьох людей. Робитиму усе, що в моїх силах, аби професіоналам було комфортно працювати, а наша робота давала позитивні результати», – зазначила Наталія Іванченко.

Окрім того, невдовзі буде оголошено конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора лабораторного центру.

Зазначимо,  серед інших до структури лабораторного центру належать відділ дослідження фізичних і хімічних факторів, відділ дослідження біологічних факторів, відділ епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань, відділ профілактики неінфекційних захворювань тощо.

Нагадаємо,

Коментарі

Позначки: ,