Наш ворог – Росія, а не Польща

Новини 20 Лютого, 2024 31

Наше завдання номер один прямо зараз – не розсваритися із західними друзями. Бо кому як не москві вигідно, щоб Україна втратила стратегічних партнерів

По ситуації з Польщею. Безперечно, це все обурює, але треба відкинути емоції і перейти до головного.

Про це пише нардеп Олексій Гончаренко, пише Четверта студія.

Хочу наголосити на трьох акцентах:

🔹Протести польських фермерів – це частина всеєвропейських протестів. Зараз в Євросоюзі підвищуються екологічні вимоги, що в свою чергу вимагає додаткових інвестицій. Ось маємо такий привід, через що протести по всьому Євросоюзу. Але в Польщі це набуло іншого характеру через політику. Не так давно там закінчились парламентські вибори. А через місяць нові вибори – тепер місцеві. І це все також підігріває настрої.

🔹Звісно, не треба забувати, що там є і ті окремі групи, які відверто антиукраїнські. Якщо це не російські агенти напряму, то точно, як кажуть, «корисні ідіоти».

🔹Це все дуже вигідно використовує російська пропаганда. Вони активно докладають зусиль, щоб роздути полумʼя ще більше.

А тому, ми не маємо підігравати. Наш ворог – росія, яка вбиває нас і робить все, щоб дестабілізувати ситуацію ще більше. Наше завдання номер один прямо зараз – не розсваритися із західними друзями. Бо кому як не москві вигідно, щоб Україна втратила стратегічних партнерів. Влада має включитись максимально, щоб нарешті це було вирішено”, – написав Гончаренко.

Коментарі

Позначки: , ,