Нардепи з Львівщини вимагають звільнити екс-адвоката Януковича із ДБР

Новини 13 Квітня, 2020 443
Олег Синютка

Олег Синютка

Народні депутати України вимагають звільнити з Державного бюро розслідувань екс-адвоката президента-втікача Бабікова і припинити політичне переслідування патріотів, активістів, волонтерів та військових.

Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

Нардеп оприлюднив звернення народних депутатів Львівщини щодо захисту цінностей Майдану.

“Закликаємо всіх згуртуватися та об’єднатися навколо цінностей Революції Гідності! Кримінальна справа проти активної учасниці Революції Гідності, колишнього народного депутата України Тетяни Чорновол через нібито її причетність до вбивств на Майдані – це спроба переписати нашу історію, дискредитувати наші цінності і наші перемоги. Це черговий доказ реваншу антимайдану в Україні”, – написав Олег Синютка.

Народні депутати міжфракційного об’єднання «Львівщина» різко засуджують спроби зруйнувати цінності, за які стояли мільйони українців.

“Вимагаємо звільнити з Державного бюро розслідувань екс-адвоката президента-втікача Бабікова і припинити політичне переслідування патріотів, активістів, волонтерів та військових”, – зазначається у повідомленні.

Закликаємо всіх згуртуватися та об’єднатися навколо цінностей Революції Гідності! Кримінальна справа проти активної…

Опубліковано Олегом Синюткою Понеділок, 13 квітня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,