Нардепи від “Слуги народу” прилетіли на Франківщину фальсифікувати вибори, – Шевченко (ВІДЕО)

Новини 31 Березня, 2021 183

Олександр Шевченко

До нас на Івано-Франківщину прилетіли 25 народних депутатів від провладної фракції «Слуга народу». Прилетіли для того, щоб фальсифікувати волевиявлення наших людей по виборах депутата Верховної Ради України у виборчому окрузі №87.

Про це у Фейсбуці пише Олександр Шевченко, інформує Четверта студія.

“Всі вже знають результат виборів. У всіх учасників виборів є протоколи з мокрими печатками з всіх 117 виборчих дільниць. Вони у всіх ідентичні і свідчать про перемогу кандидата Олександра Шевченка з перевагою в 184 голоси над провладним кандидатом Василем Вірастюком. Але такий результат не влаштовує декого у владі. Всі спроби місцевої влади, штабу провладного кандидата, власними силами, тут на місці, спотворити результати виборів зазнали краху”, – написав Шевченко.

Він додав, що “саме тому до нас прилетіли депутати з провладної фракції. Їх завдання – дотиснути і за будь-яку ціну, всупереч реальним результатам голосування, провести свого кандидата”.

“Хочу нагадати всім фальсифікаторам – ваші дії не мають нічого спільного з заявленою позицією президента Володимира Зеленського про чесні вибори, про нову якість української політики. А крім того вони є кримінально карними діяннями та злочином перед Богом, Україною і українцями. Друзі, мешканці Прикарпаття! Завтра, сподіваюся, Окружна виборча комісія в оновленому складі продовжить свою роботу. Я запрошую всіх небайдужих людей завтра, 31 березня, прийти в Надвірній до будівлі ОВК, щоб не дозволити вкрасти вибір людей та підтримати чесний підрахунок голосів”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Кошулинський вимагає оголосити перевибори на Івано-Франківщині.

Нагадаємо, об’єднання зусиль із Марусею Звіробій дало можливість наздогнати рейтинг Олександра Шевченка.

Група “Рейтинг” оприлюднила результати екзитполу виборів до Верховної Ради у 87 окрузі на Прикарпатті.

Друзі!
До нас на Івано-Франківщину прилетіли 25 народних депутатів від провладної фракції «Слуга народу».
Прилетіли для…

Опубліковано Олександром Шевченком Вівторок, 30 березня 2021 р.

Коментарі

Позначки: , ,