Нардепи просять Баканова порушити справу через протести на Львівщині

Новини 20 Лютого, 2020 1 112

У Винники під стіни госпіталю привезли шини. Фото 4studio

На думку депутатів, дії громадян у Винниках містять ознаки злочину за ст.295 КК (заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку)

Народні депутати попросили голову Служби безпеки Івана Баканова порушити кримінальну справу через протести у Винниках на Львівщині, куди мали привезти евакуйованих з Уханя громадян України. Про це інформує Українська правда.

“Просимо порушити кримінальне провадження, виявити та притягти до відповідальності осіб, які закликали до вчинення дій, що загрожують громадському порядку, перекривали трасу та блокували госпіталь з метою недопуску на територію України евакуйованих з міста Ухань громадян України”, – йдеться у повідомленні.

На думку депутатів, дії громадян у Винниках містять ознаки злочину за ст.295 КК (заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку).

З невідомих причин бланк документа датований 25 вересня 2019 року.

Нагадаємо, 19 лютого у Львівській області люди притягли шини та перекрили під’їзд до госпіталю ветеранів війн та репресованих, бо боялися, що до них привезуть евакуйованих із китайського міста Ухань.

Нардепи просять Баканова порушити справу через протести на Львівщині

Нардепи просять Баканова порушити справу через протести на Львівщині

Коментарі

Позначки: , , ,