Нардеп закликав “слуг” Зеленського дати політичну оцінку Миколі Тищенку

Новини 06 Травня, 2020 294

Микола Величкович

Фракція «Слуга народу» має дати політичну оцінку діям свого депутата Миколи Тищенка щодо роботи під час карантину ресторану «Велюр», який за даними ЗМІ належить йому.

Про це народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Микола Величкович сказав в ефірі 5 каналу, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії “Європейська Солідарність”.

«Думаю, що депутати мають бути в першу чергу прикладами для всіх інших. В ситуації, коли навколо одного з ресторанів створюється така ситуація, на яку з обуренням реагує суспільство, тут однозначно має бути реакція фракції «Слуга народу», адже Тищенко не остання людина в політичній ієрархії «Слуги народу». Тому тут необхідна політична реакція саме фракції «Слуга народу». Коли ми звертаємося до депутатів незалежно від фракцій, незалежно від політичного спектру, до наших громадян з тим, щоб вони залишалися вдома і зберігали режим карантину, це в інтересах іхнього здоров’я і в інтересах всього суспільства», – сказав Величкович.

Він вважає, що такі дії створюють прецедент нерівності в суспільстві.

«Тому політична оцінка інших фракцій, і нашої в тому числі, є однозначно негативною. Не можна вимагати від інших дотримання карантину, якщо в той самий час люди, які наділені владою, великими впливами, самі цього не дотримуються і створюють прецеденти нерівності. Тому тут однозначно ми б хотіли почути політичну оцінку фракції «Слуга народу» за дії свого члена», – додав Величкович.

Коментарі

Позначки: , , , ,