Нардеп Цимбалюк показав архівні фото із свого минулого

Новини 21 Жовтня, 2023 148

Людина-легенда, людина-переможець, людина-державотворець

Нині минає дев’ять днів з дня смерті першого міністра внутрішніх справ України, генерала внутрішньої служби України Андрія Володимировича Василишина.

Про це повідомив нардеп Михайло Цимбалюк, пише Четверта студія.

«Без сумніву, що Андрій Володимирович до останнього подиху вболівав за розвиток нашої держави, тим більше очолював правоохоронне відомство у непрості 90-ті, коли Україна лише формувала свою незалежність.

За його керівництва створені Національне бюро Інтерполу України, Служба міжнародних зв’язків, Головне управління боротьби з організованою злочинністю, нові навчальні заклади, Національний музей «Чорнобиль» – він співпереживав, допомагав, радив…

Особливо тонко відчув непересічний організаторський та керівний хист Андрія Василишина, коли я очолював Львівський державний університет внутрішніх справ і мав приємність разом з ним провести посвяту першокурсників на головній площі Львова. Настанови, поради і мудре слово закарбовувалися в пам’яті кожного, бо Андрій Володимирович – це глиба і в науці, адже брав участь у розробці низки правоохоронних законів, розпоряджень та статутів України, був головою наглядової ради Львівського університету внутрішніх справ.

Вічна памʼять!», – написав Цимбалюк.

Він також опублікував рідкісні фото із свого минулого поліцейського життя.

Коментарі

Позначки: