Нардеп Синютка розкритикував роботу монобільшості у ВРУ (ВІДЕО)

Новини 20 Травня, 2020 178

Депутати Синютка та Княжицький передали на Львівщину 800 захисних костюмів для медиків від Фонду Порошенка, фото 4studio

Монобільшість в українському парламенті, на жаль, не виносить на розгляд депутатів жодних питань, які би стосувалися коронавірусу, а також тих, які би стосувалися розвитку економіки країни.

Про це журналістам повідомив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

“Більше того, законопроекти, які запропоновані опозицією, у тому числі і «Європейською Солідарністю», просто не попадають в порядок денний. І тому ми розглядаємо, на мою думку, далеко не першочергові питання. Ні коронавірусу, ні економіки ​на сьогоднішній день депутатський корпус більшості не допускає до розгляду”, – наголосив Синютка.

Він також відзначив, що у одного із депутатів фракції «Батьківщина» виявлено коронавірус.

“І направду треба схвалити дії депутатів фракції «Батьківщина», тому що вони як відповідальна політична сила повністю всім складом вирішили здати ПРЛ-тести і, таким чином, вони сьогодні відсутні на засіданні Верховної Ради. Цим спричинено також засідання регламентного комітету, яке прийняло рішення, щоби четвер і п’ятниця працювати в комітетах і змінити відповідно порядок денний і черговість пленарних засідань”, – розповів Синютка.

Відповідаючи на запитання, чи вплине це на ефективність роботи парламенту, нардеп від “Європейської Солідарності” наголосив, що “направду дуже тяжко сказати, що парламент зараз працює ефективно”.

“Тому що ми, як депутати фракції «Європейська Солідарність» настоюємо на тому, щоб першочергово розглядати два законопроекти, дві стратегії в розвитку роботи: перший – це є боротьба з коронавірусом, і друге питання – це є власне економічні питання для того, щоби вивести країну з того катастрофічного становища, в яке довела сьогоднішня влада”, – зазначив Синютка.

Коментарі

Позначки: , ,