Нардеп розповів, чому його син пішов грабувати магазин

Новини 29 Листопада, 2017 100

Ілюстративне фото

Нардеп від “Радикальної партії Олега Ляшка” Ігор Попов розповів, що під час слідчих дій син йому пояснив причину свого вчинку

Нардеп від “Радикальної партії Олега Ляшка” Ігор Попов заявляє, що достеменно не знає мотивів, які спонукали його сина піти грабувати магазин, але останній казав про „влив і спір”.

Про це він сказав в Оболонському суді напередодні засідання з обрання запобіжного заходу його 14-річному сину, який 26 листопада вчинив з товаришем розбійний напад на магазин. “Коли його допитували, ми були присутні, і ми могли чути все, що він відповідає. Я міг сказати йому кілька емоційних слів про те, що як від недобре вчинив”, – сказав нардеп.

“Він говорить про якийсь там вплив, щось наспор було чи хтось його „на слабо” брав. Це повна дурниця. Зрозуміло, я не вірю в корисливі мотиви. Я не с кажу, що в нас сім’я якась багата, але якщо треба було йому щось, кросівки якісь, то я йому казав, дочекайся чорної п’ятниці і купи на розпродажі. Такі потреби ми задовольняли. Дурниць ми не купували, він їх і не просив”, – сказав Попов.

Коментарі

Позначки: , ,