Нардеп просить навести лад із роботою патрульної поліції у Львові

Новини 24 Лютого, 2021 990
Фото: Юрій Камельчук

Фото: Юрій Камельчук

Народний депутат фракції “Слуга Народу” Юрій Камельчук просить навести лад із роботою патрульної поліції у Львові.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, пише “Четверта студія”.

Камельчук також розповів неприємну історію, яка трапилась з ним на залізничному вокзалі у Львові.

“Рідний Львів. Залізничний вокзал. Викликав таксі. Під‘їхала машина. Попереду ще 3 стоять і висаджують пасажирів. Підскочили патрульні. Почали кричати на водія. Підійшов я. Попросив швидко сісти. Не дозволили. Накричали. Тим часом, поруч полоса з «неуберівськими» таксистами, які припарковані з порушеннями. Патрульні на моє зауваження про очищення полоси не реагують. У відповідь кричать. Після демонстрації посвідчення, намагаються вступити в діалог. Підходить ще один. На фразу про мою посаду сміється і продовжує хамити. Довелось ще раз показати посвідчення. Прошу повідомити, хто їх сюди відправив наряд. Кажуть, що це службова інформація. Мій юрист телефоном зачитує статті адмін та кримінального кодексу щодо відповідальності за ненадання чи надання неповної інформації за зверненням депутата. Заспокоюються. Говорять ім‘я керівника. Розходимось. Я точно у Львові?”, – розповідає Камельчук.

Народний депутат також закликав начальник поліції Львова та Львівської області звернути уваги на поведінку патрульних.

“Вокзал створює перше враження про місто. Замість того, щоб кричати, могли ж допомагати приїжджим з посадкою, вітатися на початку і створювати ефект гостинності. Якщо так з депутатом, цікаво як з іншими? При моєму побажанні враховувати етику в спілкуванні, запитують а що це таке і де про це написано.

Шановний начальник поліції Львова та Львівської області. Прошу звернути уваги на дану поведінку патрульних. Не псуйте враження про місто з перших хвилин. А то враження, що повернулися дев‘яності радянського союзу”, – закликав Юрій Камельчук.

Коментарі

Позначки: , ,