Нардеп Дубінський потрапив у ДТП біля Стрия, – ЗМІ

Новини 01 Березня, 2021 1 006

Фото: ФБ/Зупини Лося

Дубінський госпіталізований

Дубінський госпіталізований після ДТП. Автомобіль нардепа виїхав на “зустрічку” у Львівській області. Виключений з фракції «Слуга народу» Олександр Дубинський сьогодні, 1 березня,  близько 6:20 ранку потрапив у ДТП у Львівській області.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Цензор.нет», Дубинський за кермом Toyota не впорався з керуванням автомобіля і виїхав на зустрічну смугу. В результаті його автомобіль зіткнувся з іншим. Як інформує Цензор.НЕТ, про це розповіли джерела в правоохоронних органах.

Аварія сталася на автодорозі поблизу міста Стрий Стрийського району Львівської області.

Водій і пасажир автомобіля джип отримали тілесні ушкодження, постраждалі доставлені до лікарні. Їх діагноз встановлюється.

Факт ДТП Укрінформу підтвердила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська.

«1 березня о 6:20 на автодорозі поблизу міста Стрий Стрийського району Львівської області сталася ДТП за участі двох авто Toyota та Jeep. Зіткнення зареєстроване, наразі встановлюється питання правової кваліфікації. За попередньою інформацією, потерпілих немає, але чекаємо від медиків офіційного підтвердження», – повідомила Добровольська.

ЗМІ повідомляли, що Олександр Дубінський був за кермом автомобіля Toyota, не справився з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого сталася зіткнення з Jeep.

Сьогодні, 1 березня, о 6:20 нардеп Олександр Дубінський за кермом Toyota не впорався з кермуванням та виїхав на…

Опубликовано Зупини_Лося Понедельник, 1 марта 2021 г.

 

Довідково. Олександр Анатолійович Дубінський (нар. 18 квітня 1981, Київ) — український журналіст, політик, блогер, колишній ведучий програми «Гроші» на каналі 1+1, нардеп IX скликання («Слуга народу» до 1.02.2021). Заступник голови комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики. Багатьма політичними оглядачами вважається представником групи впливу українського олігарха Ігоря Коломойського. Член конкурсної комісії з відбору незалежних членів наглядових рад державних банків.

Коментарі

Позначки: , , , ,