“Нафтогаз” влаштував громадські слухання у Львівській області “лише для обраних”, – журналіст

Новини 26 Червня, 2020 700
Новороздільська ТЕЦ. Фото: відкриті джерела.

Новороздільська ТЕЦ. Фото: відкриті джерела.

Новояворівськ і Новий Розділ у час карантину залишається без гарячого водопостачання

Мешканцям Нового Роздолу досі приходять платіжки за гарячу воду, якої у місті нема вже кілька місяців.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на допис у Фейсбуці журналістки Ірини Тельки.

“Соромно зізнатися, що я була в числі тих, хто “ратував” за прихід Нафтогазу під час газової кризи, бо розраховувала на те, що при фінансових потугах та фаховому менеджменті даної компанії “Новий Розділ” буде позбавлений невігластва та некомпетентні сумнозвісного Гарант “Енерго М”. “Нафтогаз” привів на наш ринок свою «дочку» “Нафтогаз Тепло”. Компанію, яка декларувала та заявляла про відкритість, прозорість, про соціальну відповідальність і таке інше, і так далі”, – йдеться у дописі.

Телька також наголосила, що гаряче водопостачання у місті обіцяли відновити ще 30 травня.

“Обіцяли гаряче водопостачання відновити 30 травня, на календарі вже 26 червня. І це при тому, що у нас зараз карантин. Звісно, а навіщо новороздільцям гаряча вода. Навіщо нам дотримуватись гігієни в часи пандемії. Проте, платіжки за поставлену гарячу воду, якої у нас немає – приходять з дуже великим сумами”, – додала журналіст.

За її словами, “Нафтогаз Тепло” проводить публічні обговорення тарифу на розподіл електрики.

“Обіцяли провести аудит Новороздільської ТЕЦ і доповісти про стан, перспективи і плани. Чекаємо і надалі. А сьогодні взагалі феєрична подія відбувається – на ТЕЦі, лише для обраних “Нафтогаз” тепло проводить публічні обговорення тарифу на розподіл електрики. Тобто послуги, яка закладена у собівартість постачання холодного водопостачання, гарячого водопостачання, світла у домівках І за попередньою інформацією тариф у нашому регіоні становитиме більше 2 гривень.

У той час, як для Новояворівська, де теж працює “Нафтогаз Тепло” – тариф очікується значно меншим. Водночас, ні кого з депутатів на це засідання не запрошували, ніде в місцевій пресі про це ніхто не оголошував, ніяких повідомлені на сайті міської ради не робив, нікого з новороздільчан там бачити не хочуть”, – зазначає Ірина Телька.

Про проведення “таємних” громадських слухань повідомляє і громадський активіст Андрій Гнатуш.

“Мер Новояворівська провів таємні громадські слухання сам з собою і підняв вартість розподілу е/е у 2 рази”, – йдеться у повідомленні.

Гнашуш наголошує, що міський голова “продав людей за мідяка”.

Нагадаємо, два міста у Львівській області – Новояворівськ і Новий Розділ – на час карантину залишились без гарячого водопостачання.

Мер Новояворівська провів таємні, громадські слухання сам з собою і підняв вартість розподілу е/е у 2 разиПродав людей за мідяка

Опубліковано Andrew Gnatush Пʼятниця, 26 червня 2020 р.

ЗДАЄТЬСЯ у НАС НАРОДИВСЯ "ГАРАНТ ЕНЕРГО М" НОМЕР 2 – новороздільчани ви в курсі, що витворяє Нафтогаз Тепло???? …

Опубліковано Іриною Телькою Пʼятниця, 26 червня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,