Надання особливого статусу Донбасу підкладає бомбу під всю Україну, – Федина

Новини 03 Жовтня, 2019 112

Фото: "Про Львів"

В Україні триватимуть протести проти реалізації “формули Штайнмаєра” щодо окупованого Донбасу, яка може призвести до федералізації України.

Таку думку висловила “Прямому” народний депутат від “Європейської Солідарності” Софія Федина у кулуарах парламенту.

“Протести будуть продовжуватись, тому що людям дуже страшно за своє майбутнє. Особливо в контексті потенційної амністії бойовикам, того, що терористи і вбивці стануть владою, спочатку місцевою, а, можливо, владою у парламенті.

Зараз ми по суті затверджуємо формулу, яку благословив Путін. А кожен крок назустріч Путіну – це означає здачу національних інтересів. Тут дуже важливо, щоб президент почув людей, а не тільки власну амбіцію, що от “я взую Путіна”. Я не вважаю, що будь-який політик самостійно у цьому світі може “взути” Путіна. Путін занадто сильний дипломатично і геополітично”, – заявила Федина.

За її словами, силами команди Зеленського Україна перетворюється з жертви російської агресії на винуватця війни на Донбасі.

“Даючи добро на федералізацію з наданням особливого статусу Донбасу, який не є контрольований Україною, ми закладаємо “бомбу”, оскільки ми маємо регіони України, де є досить нестабільні настрої, дуже активно фінансовані РФ…Тому по суті ми закладаємо умови для подальшої федералізації України”, – підкреслила

Коментарі

Позначки: , ,