Начальника Галицької митниці Володимира Цабака звинувачують у шахрайських діях

Новини 09 Січня, 2020 1 071
Начальника Галицької митниці Володимира Цабака звинувачують у шахрайських діях. Фото: Антикорупційний моніторинг Львівщини

Начальника Галицької митниці Володимира Цабака звинувачують у шахрайських діях. Фото: Антикорупційний моніторинг Львівщини

До Антикорупційного моніторингу Львівщини звернулася підприємець Наталія Хміль, яка повідомила, що станом на сьогодні Верховний суд України розглядає справу щодо вчинення шахрайської схеми з продажу заставного майна у якій фігурує колишній начальник відділу примусового виконання рішення Виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській обл., теперішній очільник об’єднаної Галицької митниці Володимир Цабак.

Про це повідомляє Антикорупційний моніторинг Львівщини.

Нагадаємо, у 2014 році у Львові відбувся скандал із судовими тяганинами, що тривають донині. ТОВ «Хіко», в особі її власниці Наталії Хміль, звинувачує виконавчу службу Головного управління юстиції у Львівській області у незаконній продажі їх нерухомого майна на прилюдних торгах.

Наразі ця справа № 813/3333/17 перебуває на розгляді Касаційного адміністративного суду. Наступне засідання повинно відбутись вже цього року, після зміни колегії.

“Антикорупційний моніторинг Львівщини вже неодноразово писав про скандали із Володимиром Цабаком, відтак ми активно стежитимемо за цією справою”, – йдеться у повідомленні.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2474573659460310&id=1680301248887559

Коментарі

Позначки: ,