НАБУ викрила на хабарі ще одного “слугу”

Новини 09 Лютого, 2022 364

НАБУ викрила на хабарі ще одного "слугу"

НАБУ і САП викрили на хабарі депутата Київради від “Слуги народу” Владислава Трубіцина

Антикорупційні органи викрили на одержанні неправомірної вигоди депутата Київської міської ради від фракції Слуги народу Владислава Трубіцина.

Про це повідомили в прес-службі НАБУ, пише Четверта студія.

Зазначається, що депутат-хабарник очолює в Київраді постійну комісію з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою.

За версією слідства, він разом з ще п’ятьма пособниками вимагав та одержав 1,5 млн грн неправомірної вигоди від приватного підприємця. Цей хабар був за встановлення в Києві МАФів. Наразі затримали неофіційного помічника депутата, самого політика ще шукають. У справі також фігурує директор одного з комунальних підприємств столиці.

Як повідомляло ІА “Центр новин”, Національне антикорупційне бюро України затримало народного депутата України від “Слуги народу” Сергія Кузьміних, викритого на отриманні 558 тис. грн неправомірної вигоди.

28 січня НАБУ викрило народного депутата під час отримання хабара у 558 тис. грн. “За інформацією слідства, депутат отримав кошти за сприяння у підписанні контрактів між приватними компаніями та лікарнею у Житомирській області”, – повідомляло НАБУ.

31 січня Генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату Сергію Кузьміних.

2 лютого НАБУ опубліковало оперативне відео зі справи викритого на хабарі нардепа Сергія Кузьміних.

3 лютого Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук народного депутата від “Слуги народу” Сергія Кузьміних.

Коментарі

Позначки: