На Золочівщині спіймали паліїв трави (ФОТО)

Новини 14 Квітня, 2020 246

Фото: Золочівська РДА

У Золочівському районі на Львівщині, складено протоколи про адміністративні правопорушення на громадян у селі Зозулі та м. Золочів по ст.77-1 (самовільне випалювання рослинності або її залишків), ст.152 (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) та направлено на розгляд (винесення постанов) в Державну екологічну інспекцію у Львівській області.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Золочівська РДА.

«Як зазначається, у Золочівському районі впродовж 11-12 квітня працювали мобільні групи з числа лісокористувачів, мисливців, рятувальників, поліції, спеціалісті природо-заповідної галузі, громадських формувань району та області для протидії підпалам сухої рослинності, виявлено порушників та складено протоколи.

Рейдові виїзди-обстеження проведено на території району по виявленню фактів самовільних підпалів сухостою у Червоненській, Вороняцькій, Ясеновецькій, Єлиховецькій, Білокамінській сільських радах та місті Золочеві.

Інспекторами комісії складено протоколи про адміністративні правопорушення на громадян у селі Зозулі та м. Золочів по ст.77-1 (самовільне випалювання рослинності або її залишків), ст.152 (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) та направлено на розгляд (винесення постанов) в Державну екологічну інспекцію у Львівській області.

Матеріали по спалених площах скеровані держінспекторами комісії в Золочівський ВП ГУНП У Львівській області.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,