На Жовківщині у магазинах продавали підроблені цигарки (ФОТО)

Новини 28 Лютого, 2020 2 498

Фото: ДФС

Могли становити загрозу життю та здоров’ю громадян при їх палінні

Співробітниками податкової міліції Львівської області припинено незаконну схему обігу підакцизних товарів у прикордонних районах Львівської області та вилучено підакцизної продукції орієнтовною вартістю 505 тисяч гривень.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Як зазначається, співробітниками податкової міліції Львівської області у лютому 2020 року задокументовано та припинено незаконну схему обігу підакцизних товарів у прикордонних районах Львівської області, з метою реалізації та подальшого переміщення через державний кордон на територію республіки Польща.

Вищевказані тютюнові вироби невідомого походження (сумнівної якості), складувались в складських (господарських) приміщеннях розташованих в прикордонній зоні пункту пропуску «Рава–Руська – Гребенне». Частина тютюнової продукції реалізовувалась через мережу магазинів Жовківського району Львівської області та через інтернет-контент (Viber, Telegram) по занижених цінах і могли становити загрозу життю та здоров’ю громадян при їх палінні.

За результатами проведених заходів та на підставі ухвал Сихівського районного суду м. Львова, проведено ряд обшуків, за результатами яких виявлено і вилучено з незаконного обігу фальсифіковані тютюнові вироби торгових марок: «Джін лінг», «Демін», «Вест», «Кредо», «Фест», «NZ», «Маршал», «Мінськ», «Марвел», «Мальборо», «Парамаунт», «Квін», «ЛД», «Комплімент» в загальній кількості 8210 пачок, та лікеро-горілчані вироби торгових марок: «Пшенична Люботин», «П’яна хата» в загальній кількості 2 дали. Орієнтовна вартість вилученої підакцизної продукції становить 505 тисяч гривень.

На даний час проводяться слідчо-розшукові заходи.

Фото: ДФС

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,