На Жовківщині пацієнт скоїв напад на бригаду швидкої допомоги

Новини 18 Листопада, 2020 511

Фото: Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф

Чоловік та жінка у стані алкогольного сп’яніння влаштували “розправу” на медиками

На Львівщині стався черговий напад на бригаду Екстреної медичної допомоги під час виконання службових обов’язків.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф, прибувши на виклик в с. Туринка Жовківського району до чоловіка, який скаржився на запаморочення та втрату свідомості, медики побачили двох осіб – чоловіка і жінку – в стані алкогольного сп’яніння.

Бригада розпочала обстеження пацієнта та процес внутрішньовенних ін’єкцій, як тут жінка накинулася на медиків з нецензурною лайкою та погрозами розправи. Під час цього до тями прийшов пацієнт і кинувся на членів бригади з кулаками, застосувавши фізичну силу до лікарів, які надавали йому медичну допомогу.

“На щастя, бригада в безпеці, на допомогу прибув наряд поліції. Випадки, коли люди, сфокусовані на допомозі пацієнту, потерпають від агресивно налаштованих інших членів родини чи тих, хто перебуває поруч з пацієнтом, на жаль, частішають. Ми категорично засуджуєм таку поведінку та вимагаємо якнайшвидшого розслідування! Пильно стежитимемо за розвитком справи щодо цього правопорушення»,- наголошується у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,