На Жовківщині діти з Львівщини та Луганщини разом відкрили зміну у таборі “Росинка” (ФОТО)

Новини 07 Серпня, 2019 614

Сьогодні, 7 серпня, у селі Зіболки, що на Львівщині, відбулось відкриття зміни у дитячому центрі оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка»

Участь у заході візяли діти з Білокуракинщини Луганської області, які прибули на Львівщину в межах Програми «Змінимо країну разом».

Також до урочистостей долучився голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин:

“Сьогодні, дивлячись на Вас, дорогі діти, ми, дорослі, поринули думками у своє дитинство. Зауважу, що ця табірна зміна особлива, бо разом із підростаючим поколінням Жовківщини оздоровлюються тут і наші юні гості з Білокуракинщини. Можливо, якби усі роки незалежності було таке єднання молоді сходу і заходу, то не було би зараз і війни… Нам, дітям і дорослим, важливо відчувати життя і пульс єдиної країни. До зустрічі наступного року!”, – сказав очільник облради.

У межах заходу відбулося урочисте підняття Державного Прапора України, святковий концерт, а також нагородження переможців дитячої спартакіади.

Додамо, що діти з Білокуракинщини Луганської області прибули на Львівщину в межах Програми «Змінимо країну разом», яка працює вже 3 роки.

Коментарі

Позначки: , , , ,