На збори “слуг” у Трускавці покличуть Венедіктову і Баканова

Новини 23 Вересня, 2021 163

На збори "слуг" у Трускавці покличуть Венедіктову і Баканова

Глава партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко розповів, що на збори їхньої парламентської фракції в Трускавці запросять керівників Офісу генпрокурора і СБУ, а також представників Кабміну.

Про це Корнієнко заявив у кулуарах парламенту, пише Четверта студія з посиланням на Ліга.net

За його словами, також до Трускавця будуть запрошені члени Офісу президента.

З’їзд запланований на наступні вихідні – з 1 до 3 жовтня. Основні події, за його словами, будуть у другій половині п’ятниці і в суботу, а в неділю “слуги” підведуть підсумки.

На нараді фракція планує підбити підсумки, що “слуги” встигли зробити за половину президентського терміну Володимира Зеленського, і “намітити” подальші дії: за якими реформами прискорюватися, а за якими – продовжити обговорення із суспільством.

Коментуючи формат заходу, Корнієнко сказав, що це буде “робочий процес” – засідання фракції. Не виключається секторальна робота – окремо за напрямками безпеки, економіки, міжнародної політики. Водночас частина часу буде присвячена великому засіданню за участю Кабміну, фракції, і, як сподівається Корнієнко, президента Зеленського.

Він також повідомив, що не виключається запрошення на з’їзд спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, але це залежить від стану його здоров’я.

На питання журналістів, чому для з’їзду обрали саме Трускавець, Корнієнко сказав, що тільки ця локація дозволяє компактно розселити таку велику кількість людей. За його словами, “слуги” будуть самі оплачувати проживання в готелях.

Корнієнко також повідомив, що після приїзду в п’ятницю для всіх буде обов’язковий ПЛР-тест, за винятком тих, у кого є COVID-сертифікати.

За інформацією УП, президент Володимир Зеленський планує у найближчий час провести зустріч із фракцією “Слуга народу” у Трускавці, як це було влітку 2019 року. За словами співрозмовників УП, зустріч триватиме до 2 жовтня.

На зустрічі, як очікують у “Слузі народу”, буде велика розмова про майбутнє, в тому числі про кадрові рішення.

Речниця фракції повідомила, що наприкінці наступного тижня планується провести робочу нараду за участю представників гілок влади, президента Володимира Зеленського та фракції.

Коментарі

Позначки: ,