На Закарпатті затримали нелегальних мігрантів та їх ймовірного переправника (ВІДЕО)

Новини 26 Березня, 2021 209

Фото: Польське радіо

П’ятьох нелегальних мігрантів з Південної Азії та їх ймовірного переправника затримали сьогодні вранці прикордонники головного оперативно-розшукового відділу та відділу «Яблунівка» Мукачівського загону спільно зі співробітниками Хустського відділення Нацполіції.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ДПСУ.

В рамках кримінального провадження за ч.2 ст. 332, правоохоронці зупинили на виїзді з міста Хуст мікроавтобус «Опель VIVARO» під керуванням 35-річного громадянина України, мешканця Чернівців. В салоні транспортного засобу перебувало п’ятеро пасажирів без документів, четверо із них повідомили, що є громадянами Індії, ще один назвався громадянином Пакистану. Наразі інформація щодо громадянства затриманих осіб перевіряється.

Також правоохоронці встановлюють коло усіх можливих причетних до організації незаконної подорожі іноземців осіб. У діях чоловіка, який перевозив нелегальних мігрантів, вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». У разі, якщо вину українця доведуть, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Коментарі

Позначки: ,