На Закарпатті затримали банду контрабандистів, до якої входили офіцер ДПСУ та священик УПЦ МП

Новини 26 Листопада, 2020 285

Фото: ДПСУ

Пілотом автожира контрабандистів виявився офіцер ДПСУ. Прикордонники викрили перевертня у своїх лавах та схему переміщення тютюнової контрабанди на Закарпатті. Заходи з іншими правоохоронними органами тривали не один місяць.

Як пише «Четверта студія», у ДПСУ повідомили, що зловмисників учора застала на гарячому спільна міжвідомча група у складі співробітників управління оперативно-розшукової діяльності і відділу внутрішньої та власної безпеки Західного регіонального управління ДПСУ, головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського загону та співробітників ДБР під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону. Ділки саме готувались до польоту автожиром з метою переміщення сигарет до сусідньої Румунії. Місце вильоту – на околиці селища Вишково Хустського району на відстані чотирьох кілометрів до кордону.

Окрім прикордонника правоохоронці викрили ще чотирьох чоловіків, можливо причетних до протиправної діяльності, усі вони мешканці Хустського району Закарпатської області. Також встановлено, що один із присутніх на місці події організаторів протиправної діяльності, який мав характерні ознаки алкогольного сп’яніння, є священнослужителем Московського патріархату.

Поблизу місця запланованого зльоту правоохоронці виявили 19 ящиків тютюнових виробів, одну вантажівку та три позашляховики.

Наразі тривають слідчі дії.

🛩 Пілотом автожира контрабандистів виявився офіцер ДПСУ 🔍

Прикордонники викрили перевертня у своїх лавах та схему…

Опубликовано Державна прикордонна служба України Четверг, 26 ноября 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,