На Закарпатті затримали 30-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві маленького сина

Новини 24 Липня, 2022 53

На Закарпатті затримали 30-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві маленького сина

Зловмисник переховувався у лісі

На Закарпатті затримали 30-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві малолітнього сина. 

Про це повідомили на facebook-сторінці поліції Закарпатської області, передає Четверта студія.

Зазначають, що 23 липня до поліції надійшло повідомлення від медиків про насильницьку смерть дитини, віком приблизно двох років. Слідчі, які виїхали на місце події встановили, що хлопчику був 1 рік і 10 місяців. Попередньо відомо, що смерть дитини настала внаслідок численних ударів по тілу гострим предметом.

Правоохоронці наголошують, що зібрані докази вказували на те, що вбивство вчинив батько дитини, який одразу після скоєного втік з місця події.

“Наразі відомо, що зловмисник, перебуваючи в кімнаті власного будинку, наніс малолітньому синові численні удари ножем. Інші члени родини в момент вбивства знаходилися на подвір’ї будинку. Побачивши, як чоловік раптово вибіг з будинку, зайшли всередину до дитини, де і виявили хлопчика з численними тілесними ушкодженнями. Рідні викликали медиків, проте останні вже нічим не змогли допомогти дитині”, – розповіли у поліції.

Чоловіка затримали у лісі, де він намагався сховатись від працівників правоохоронних органів, його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Дії підозрюваного кваліфікували за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Коментарі

Позначки: ,