На Закарпатті впродовж вихідних затримали 70 чоловіків, які намагалися втекти з України

Новини 04 Вересня, 2023 144

Один із затриманих є громадянином Грузії, який не мав документів, що дозволяють в’їзд в Угорщину, а тому іноземець вирішив спробувати перетнути кордон поза пунктом пропуску

На Закарпатті впродовж вихідних прикордонники Мукачівського загону припинили 21 спробу порушення державного кордону

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, пише Четверта студія.

На Закарпатті впродовж вихідних прикордонники Мукачівського загону затримали 55 чоловіків, які намагались незаконно потрапити до сусідніх Румунії та Угорщини.

Один із затриманих є громадянином Грузії, який не мав документів, що дозволяють в’їзд в Угорщину, а тому іноземець вирішив спробувати перетнути кордон поза пунктом пропуску.

Чоловіка затримав прикордонний наряд від відділу прикордонної служби “Лужанка”.

Загалом впродовж останніх двох діб, українсько-угорський кордон на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону намагались порушити 10 разів. Поодинці та групами незаконно потрапити в Угорщину спробували 33 чоловіків. Ще 22 порушників затримали поблизу кордону з Румунією. Зловмисники “штурмували” цю ділянку 11 разів.

Також 15 порушників затримали прикордонники Чопського загону на кордоні зі Словаччиною та Угорщиною.

“Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”, справи скерували до суду”, – додають у дописі.

Коментарі

Позначки: