На Закарпатті скоєно замах на служителя релігійної громади ПЦУ (ФОТО)

Новини 10 Січня, 2021 306

Фото: ФБ/Закарпатська єпархія Православної Церкви України

Невідомі кинули “коктейль Молотова” в будинок служителя церкви

Сьогодні близько о 1:30 год.ранку здійснено замах на життя сім’ї Никоряк Івана – касира Свято-Успенської релігійної громади ПЦУ в селі Ділове Закарпатської області.

Як пише «Четверта студія», про це сьогодні, 10 січня, повідомляється на сторінці спільноти Закарпатська єпархія Православної Церкви України.

«Особа, яка здійснила підпал поки що не встановлена, але серед місцевих жителів вже є підозри. Поліцію викликали, склали акт потерпілих», – зазначається у повідомленні.

Як наголошується, «ми про погрози волаємо ще з 6 січня! Сьогодні вночі погрози стали реальністю! Обласна державна адміністрація та безпосередньо її очільник далі відмовчується. Поліція робить видимість, що займається цим питанням. Керуючий Закарпатською єпархією, зателефонував до заступника начальника обласного Управління Нацполіціі в Закарпатській області – Романа Уса… після короткої розмови він «кинув» слухавку! Тепер в поліції напевно так спілкуються. Знаючи, що обласна влада подію підпалу будинковолодіння представника нашої релігійної громади буде максимально замовчувати, звертаємося до Офіса Президента України, Служби безпеки України, Національної поліція України, Генеральної прокуратури України. Ми вимагаємо негайного розслідування даної справи!».

Важливо! Терміново!

Просимо максимальний репост!!!

Сьогодні близько о 1:30 год.ранку здійснено замах на життя сім’ї…

Опубликовано Закарпатська єпархія Православної Церкви України Суббота, 9 января 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,