На Закарпатті прикордонники з пострілами спиняли тютюнових контрабандистів (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 17 Червня, 2021 272

На Закарпатті прикордонники з пострілами спиняли тютюнових контрабандистів

Прикордонники Мукачівського загону затримали поблизу українсько-румунського кордону трьох контрабандистів та попередили спробу незаконного переміщення до Румунії чималої партії тютюнових виробів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Патрулюючи державний кордон, наряд відділення інспекторів прикордонної служби «Дюла» побачив групу осіб, які несли на плечах пакунки, загорнуті у чорний поліетилен. Помітивши прикордонників, правопорушники покидали свої ноші та спробували втекти. Аби припинити правопорушення військовослужбовці здійснили кілька попереджувальних пострілів. В результаті, за 300 метрів від кордону втікачів спинили та затримали.

Під час огляду місцевості поблизу, прикордонники виявили 25 ящиків, у яких знаходилось понад 12 тисяч пачок сигарет без акцизних марок.

На Закарпатті прикордонники з пострілами спиняли тютюнових контрабандистів

На Закарпатті прикордонники з пострілами спиняли тютюнових контрабандистів

На затриманих склали адмінпротоколи про вчинені ними правопорушення, справу скеровано до суду. Крім того, про факт виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», прикордонники направили повідомлення до компетентних органів.

Коментарі

Позначки: , ,