На Закарпатті перекинувся мікроавтобус із заробітчанами

Новини 19 Листопада, 2017 54

Ілюстративне фото

Постраждали четверо пасажирів

Дорожньо-транспортна пригода сталася у суботу, 18 листопада, близько 23.00 години в Мукачівському районі. Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

“На автодорозі Мукачево-Рогатин біля села Залужжя злетів з траси й перекинувся в кювет мікроавтобус Меrсеdеs Sрrіntеr. Керував ним мешканець с. Драгово Хустського району. Водій віз за кордон групу заробітчан. На слизькій від дощу трасі не впорався з керуванням, і машина злетіла в кювет”, – йдеться в повідомленні.

Внаслідок ДТП госпіталізовано з травмами до Мукачівської лікарні чотирьох жінок-пасажирів. Лікарі діагностували в них переломи, вивихи та забої. Решта пасажирів не постраждала, поінформували в поліції, однак не уточнили, скільки загалом людей перебувало в мікроавтобусі.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Мікроавтобув затримано на спецмайданчик поліції. Всі обставини автопригоди з’ясовують слідчі. Наразі відомо, що водій був тверезий, додали в поліції.

Коментарі

Позначки: ,