На Закарпатті перекривають траси і встановлюють блок-пости на перевалах з Львівською та Івано-Франківською областями

Новини 26 Березня, 2020 643

Ілюстрація з відкритих джерел

Блок-пости будуть на автотрасах Львів – Ужгород та Мукачево – Львів

Закарпатська область з 27 березня вводить жорсткі обмеження в рамках надзвичайної ситуації щодо непоширення коронавірусу в Україні. Зокрема, у регіоні перекриють дві автомобільні траси, які зв’язують його з Львівською та Івано-Франківською областями.

Як пише «Четверта студія» про це повідомляє «24 канал».

Голова Закарпатської ОДА Олексій Гетьманенко у фейсбуці відзначив, що обмеження в області вводять з опівночі 27 березня до 24 квітня.

Які обмеження запроваджують на Закарпатті:

зупиняють роботу всі ринки, за винятком великих продуктових оптових;

призупиняють роботу кав’ярні та заклади харчування на АЗС;

призупинено рух автомобільного транспорту шляхом виставлення блок-постів на перевальних ділянках наступних автомобільних доріг:

Однак на Закарпатті продовжать працювати магазини з продуктами, засобами гігієни, ветеринарні, з пестицидами, агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку та аптеки. Проте для них також введені обмеження: у приміщенні одночасно може перебути по 1 особі на 10 квадратних метрах, а персонал повинен користуватися засобами індивідуального захисту.

Станом на 26 березня на Закарпатті не зафіксовано жодного випадку захворюваня на коронавірус. Однак у сусідній Львівській області таких випадків 2, а в Івано-Франкіській – аж 16 (2 летальних). Загалом по Україні виявили 156 випадків коронавірусу.

Також Закарпаття перекриває частину трас для автомобілів. Для цього при в’їзді у регіон будуть встановлені блок-пости на таких перевалах:

Ужоцькому перевалі (автодорога Н-13 Львів – Самбір – Ужгород);

Торунському (Вишківському) перевалі (автодорога Р-21 Долина – Хуст);

Ще на двох перевалах у Закарпатській області рух транспорту буде дозволений. Проте у всіх, хто в’їжджатиме на територію регіону, вимірюватимуть температуру на контрольно-пропускних пунктах, що розмістили на таких перевалах:

Яблунецькому перевалі (автодорога Н-09 Мукачево – Рогатин – Львів);

Абранському перевалі (автодорога М-06 Київ – Чоп).

Коментарі

Позначки: , , , , ,