На Захід України налетять хуртовини

Новини 24 Січня, 2021 3 379

Фото ua.depositphotos.com

Водіїв попереджають про ожеледицю і снігові замети на дорогах Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Волинської областей

У Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській областях очікується значний сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця, місцями снігові замети.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, синоптики попереджають про ускладнення погодних умов найближчими днями у західних областях України.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій з посиланням на дані Укргідрометцентру, 24-25 січня на Правобережжі України пориви вітру 15-20 м/с, в західних областях значний дощ та мокрий сніг.

“25 січня в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській областях значний сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця, місцями снігові замети (І рівень небезпечності, жовтий)”, – йдеться в повідомленні.

У більшості західних областей очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см, в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській областях 10-20 см.

У ДСНС зазначають, що погодні умови призведуть до порушення енергозабезпечення окремих населених пунктів на Правобережжі України, в західних областях також і до порушення руху автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

‼️Зверніть увагу‼️

Опубликовано Український гідрометцентр Пятница, 22 января 2021 г.

 

Інформація про лавинну ситуацію в горах 🗻
Дата: 22.01.21;
Локація: ур. Ґаджина (в околицях водоспаду)
Висота над рівнем…

Опубликовано Добровільні рятувальники “Білий Слон” Суббота, 23 января 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,