На Яворівщині за ніч згоріло дві автівки

Новини 28 Травня, 2019 136

28 травня о 01:47 на пункт зв’язку частини до яворівських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Новояворівськ по вул. Привокзальна. Пожежа виникла в автомобілі «Москвич». До місця виклику негайно виїхали рятувальники 53-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новояворівськ.  Про це інформує ГУ ДСНС у Львівській області.

О 01:56 вогнеборці локалізували пожежу, та о 02:01 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено салон автомобіляна площі 1 кв.м.

Щойно вогнеборці повернулись у розташування підрозділу, як вже о 02:14 надійшло повідомлення про пожежу в с. Старичі Яворівського району в автомобілі «Warburg». До місця виклику знову ж таки виїхали рятувальники 53-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новояворівськ.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, автомобіль, що був припаркований біля дерев’яної господарської будівлі, був повністю охоплений вогнем. О 02:41 вогнеборці локалізували пожежу, та о 02:53 повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобіль та пошкоджено стіни господарської будівлі на площі 3 кв.м., дах на площі 2 кв.м.

На Яворівщині за ніч згоріло дві автівки

На Яворівщині за ніч згоріло дві автівки

Коментарі

Позначки: , , ,