На Яворівщині вимагають налагодити регулярне транспортне сполучення маршруту №144

Новини 01 Грудня, 2021 2 533

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Депутати Івано-Франківської селищної ради звернулись до Львівської обласної ради та Львівської ОДА з вимогою налагодити регулярне транспортне сполучення населених пунктів громади зі Львовом.

Про це журналістці ІВ «Четверта студія» Ірині Гірман повідомила прес-служба районного осередку.

Голова осередку Андрій Фаренюк розповідає, що впродовж багатьох років транспортне сполучення населених пунктів Ясниська, Рокитне та Бірки з обласним центром є вкрай незадовільним.

“Перевізник, який обслуговує автобусний маршрут №144 (Львів-Ясниська, Львів-Рокитне) не справляється із виконанням своїх зобов’язань щодо надання послуг з перевезення пасажирів: машини часто не виїжджають на маршрут, не дотримуються жодного графіку та не обладнані GPS-навігацією. Це все викликає невдоволення невдоволення людей, а оскільки на маршруті курсує лише три машини, жителям доводиться годинами очікувати транспорт, спізнюватись на навчання та роботу”, – додав Андрій Фаренюк.

Ростислав Чернецький, керівник фракції ЄС, наголошує, що раніше перевізник відмовлявся здійснювати громадські перевезення через стан дорожнього покриття, але дорогу відремонтували.

“У попередні роки перевізник мав зауваження щодо стану доріг Бірки-Лозино та на ділянці Ясниська-Рокитне, на сьогодні цих дорогах провели ремонтні роботи. Вартість проїзду з року в рік зростає, але якість надання послуг з перевезення пасажирів перевізником маршруту №144 так і не змінилась.”, – переконаний депутат.

Спеціально для ІВ «Четверта студія» Ірина Гірман

 

Коментарі

Позначки: , , ,